vrijdag 17 juni 2011

Review: Flora by Gucci

Hooooi. c:
Duizend maal sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen, het spijt me heel erg! Ik zal even uitleggen hoe het komt. Ik heb het namelijk heel druk op school de laatste tijd en ik wil persé over, dus ik moet nog even heel hard mijn best doen.

Oké, nu maar door naar mijn review van Flora by Gucci, ja, dat is een parfum. Zoals je natuurlijk al kon raden, is het parfum gebaseerd op bloemen. Ik heb even nagekeken wat de belangrijkste geuren zijn van het parfum en dat zijn rozen & hout. Het hout haal ik er persoonlijk niet uit, maar de rozen zeker wel. Zelf vind ik het een heerlijk parfum, omdat het echt naar bloemen ruikt, maar niet op een super zoete manier. Ook blijft het de hele dag zitten. (Ik heb hem al sinds 7 uur vanochtend op en ik ruik hem nog steeds. :) ) Kortom, een heel lekker parfum als je van bloemengeur houdt. Een minpuntje is wel de prijs. Aangezien Gucci een echt designersmerk is heeft het parfum wel een behoorlijk prijskaartje.

Gegevens:
Prijs: 65 euro voor 50 mL
Te koop bij: Alle betere parfumerie's (DA, Sephora, Ici Paris XL, Douglas)
Is het je geld waard?: Ja!!!!

Dit was het dan weer voor nu, ik beloof dat ik zo snel mogelijk een make-up look zal maken en die zal uppen, ik moet alleen nog even bedenken hoe ik dat precies ga doen.

xoxo ♥
Zoë

Geen opmerkingen:

Een reactie posten